27/7 2004

Kristian Vest møder Angelina Jolie og dronning Noor i Amman Jordan. Jeg var blevet specielt inviteret til Jordan sammen med 3 andre. Vi skulle deltage i Arab Children Congress. Her kan ses et par billeder der fra.
KLIK HER Jordan billeder


14/12 2003
I dag blev Sadam fanget, udtaler amerikanerne.


11/5 2003Jubii! I dag er det Kristians fødselsdag, hurra hurra hurra! Så blev jeg endelig 14 år, og det er jeg rigtig glad for for det er ikke noget der sker hver dag. Faktisk var det første og sidste gang. Jeg håber alle får en god dag for det gør jeg helt bestemt. OBS folk må gerne skrive i gæstebogen.


29/3 2003
Så er U-lands ugen overstået. Hver dag i løbet af ugen havde vi en fakta del de første 2 timer og de følgende 3 timer var vi fordelt på nogle værksteder. Jeg var på filosofisk fremtidsværksted. Om lørdagen skulle vi i skole og tjene penge til U-landene. Jeg var klædt ud som en græsk filosof der hed Aristoteles, og jeg gik rundt og svarede på spørgsmål for folk mod betaling. Pengene gik så til U-landene. Der var nogen der spurgte hvornår krigen i Irak sluttede, og jeg læste noget uforståeligt om meta-fysisken højt. Efter at havde besvaret deres spørgsmål, måtte de selv bestemme hvor meget de ville give. De fleste var vidst så paffe at de gav 10 eller 20 kroner. Det var nærmest at snyde folk. Men pengene gik til et godt formål. Det var ihvertfald sjovt.


25/3 2003
I skolen har vi netop U-landsuge. Det kunne godt være lidt sjovere, men vi skal lære om U-landene. I dag kunne man kun købe ris, grønsager, frugt og brød i vores kantine. Det er fordi at det er det de oftest spiser i U-landene. Det tror jeg bare er fordi de rigtigt skulle have severet cheeseburgers i dag, men ikke gad lave det. Man kan jo aldrig vide.


24/3 2003
Det er længe siden jeg har opdateret, det ved jeg. Jeg har haft travlt. Men derfor skal "nogen" ikke bruge gæstebogen som privat legeplads. Men fra det irreterende til det alvorlige. Hvis nogen ikke har opdaget det, så er der krig i Irak. Det er jo forfærdeligt sørgeligt... Så for at mundtre lidt op i alt det triste, har jeg valgt at lave en lille quiz. Meget kort og omhandler lyn. Deraf navnet "lyn-quizen". Prøv den for den tager ikke lang tid. Klag dog hvis der er fejl i hvad jeg har skrevet som svar.


19/2 2003
Et lille billede er blevet tilføjet oppe i venstre top. Ikke fordi det er noget særligt billede. Men der vil efterhånden også dukke andre op. Men vi starter stille ud, med et billede af den Polske natur.


16/2 2003
Hej til alle derude. Nu er vinterferien allerede ved at være slut. Desværre... Hulk, snøft... Men det forhindre ikke mig i at opdatere. Jeg har været på vinterferie i Norge. Mere præcist området Geilo. Det var skægt. Jeg var der med min mor, far og lillesøster. Selvom at vi havde det sjovt var alting forfærdeligt dyrt. En hamburger med pommes frites kostede over 100 kr.
Men! Det var fedt at fræse ned af bakkerne: Grønne, blå og såmænd også 2 røde.
Her er et link til området hvor vi var: Geilo
Her er et link til hotellet hvor vi boede: Bardøla


29/1 2003
Da jeg har modtaget en del klager over min hjemmeside, vil jeg gøre opmærksom på at:

  1. Jeg har intet imod rettelser, eller forslag til hvordan siden bliver bedre.
  2. Gæstebogen er til at skrive komentare og hilsner i.
  3. Jeg nægter at tollerere at nogen skriver nedladende ting i gæstebogen. Det er for usselt og vil blive slettet!!! Det gik bl.a. ud over "Knud ø" og hans tåbelige bemærkninger. Der bliver også logget informationer om hvem, der besøger min hjemmeside. Du efterlader et elektronisk spor, som er let at følge tilbage og dermed afsløres din identitet.
  4. Folk må også gerne holde op med at gøre nar af mig og min hjemmeside, når de ikke engang selv kan lave en. Hvis de kan skal de alligevel ikke gøre nar!!!
Forstået???


24/1 2003
Nu er siden blevet delt op i rammer!!! Endelig...


12/1 2003
Endelig er det har: Det uundværlige logo fra html's hjemmeside... Giv agt!
Det fantastiske Html logo!!!


9/1 2003
Nu er jeg atter i gang: Et nyt afsnit er blevet føjet til min side. Før jeg fortæller om turen vil jeg lige lade en tak gå til den hjemmeside hvorfra jeg lærte html: Volai! www.html.dk Her står alt hvad man skal vide for at kunne lave sin egen hjemmseide.
Nuvel. Jeg var i Lund med Falcon basket. Vi tog toget derover, og overnattede i en gymnastiksal. Så var det tidligt op hver dag, og så ud for at spille nogle kampe. Dog spillede vi kun 4 fordi vi ikke gik videre. Vi tabte nemlig alle kampe. Vi var ikke dårlige de andre var bare for gode. :-( Heldigvis gik tre andre hold fra Falcon videre til finalen. To af dem vandt!!! FALCON STYRER!!! Det var bl.a. fordi vi var så gode til at heppe på dem.
Vi fik gratis mad næsten hver dag. De dage hvor der ingen mad var, måtte vi spise ude. Det var en fed tur. Jeg er faktisk i besidelse af et link til Falcons hjemmeside: www.falconbasket.dk


5/1 2003
Hvad så derude... Intet nyt under solen? Ikke for mit vedkomne. For det er nytår som altid. Eller det var. Et nyt år er trådt ind over livets dørtærskel. Men har verden måske forandret sig på en nat bare fordi året sluttede? Nææ... Vise ord men til sagen:
Jeg har været på en basketcamp i byen Lund i det forjættede, og rigtig rigtig kolde Sverige. Derfor har jeg [desværre] ikke kunnet få afsat tid til at opdatere. I får mere at vide om den tur senere. Klokken er nemlig 21:30 og jeg er ved at være træt. Sov godt, ellers kommer jeg efter jer!!! Just kidding... Eller hvordan det nu staves.


31/12 2002
Godt nytår til alle mine trofaste besøgende. Og ikke mindst til mig selv,
da jeg sandsynligvis er den eneste besøgende indtil nu.


30/12 2002
Så nærmer nytåret sig hastigt. Faktisk er det allerede i morgen.
Jeg håber at jeg ved at starte helt forfra kan arbejde lidt mere, og bedre med siden her.
Desvære kan jeg dog ikke få den opdateret de første 5 dage efter nytår.
Jeg håber alle havde en god jul. Hilsen Kristian.


29/12 2002
Hva´ så derude i Cyperspace. Dette er min anden hjemmeside.
Men kald det bare version 2 af min første side.


Alle retighederne til denne side ejes af mig: Kristian Vest Nielsen :-)
Du har ret til at se på siden, hvis du accepterer følgende:

  1. At det er stadig er mig der ejer siden.
  2. At du skal besøge min hjemmeside en gang til.
  3. At du skal skrive i min gæstebog.